Какво искате да направим за вас?

Изработка на уеб сайт


Изработване на сайт със съвременен и модерен дизайн, в крак с последните тенденции в световен мащаб. Освен дизайн, ние предоставяме и правилният маркетингов поглед върху съдържанието и структурата на сайта.


Запитване

Изработка на онлайн магазин


Стартирате НОВ бизнес или ще обновявате стария сайт? Добре, можем да помогнем с направа на сайта, създавайки всичко важно за вас. Предлагаме уеб дизайн с внимание към детайла и грижливо отношение към клиента.


Запитване

Хостинг


Всички сайтове са качени на сигурен бърз и защитен хостинг. Не допускаме компромиси с 'марката' и качеството на хостинг фирмата с която работим!


Запитване

Респонсив дизайн


Всички уеб сайтове и онлайн магазини са с мобилна версия(респонсив дизайн), което позволява сайта да изглежда добре на всеки вид мобилно устройство(телефон, таблет и др.)


Запитване

Маркетингови решения


Управлението на маркетинга е дейност, която е съвкупност от решения и действия като резултат от формулирането и прилагането на стратегии, създадени, за да бъдат постигнати маркетинговите цели на едно предприятие или организация. Ние ще изготвим индивидуално маркетингово решение за вашия бизнес.


Запитване
Направи запитване