Изработка на Онлайн Магазин

Живеем в ерата на интернета. В последните години, бизнесът с онлайн магазини значително нарастна из целия свят а и най-вече в България. Все повече онлайн магазини се откриват, предлагайки огромна гама от продукти и избор за потребителя. Ако вие сте решили да навлезнете в тази ниша, ние от Web Vision Lab, сме готови да ви помогнем.

Предлагаме изработка на онлайн магазин с адаптивен уеб дизайн. Ние можем да изработим вашия дизайн от начало до край, заедно с интеграция на платформа за онлайн магазин. Гарантираме качество и работим без никакви ограничения на категории, продукти, и други. Също така предлагаме месечна поддръжка на онлайн магазинът, и може да се наемем с добавянето на нови артикули за в бъдеще.

Защо онлайн магазинът може да бъде важен за вашия бизнес?

Хората все повече започват да пазаруват онлайн. То става все по-безопасно и се развива в много големи мащаби. Вече дори и във България има права на потребителя за онлайн пазаруване и всяка една закупена стока може да бъде върната в рамките на 7 дни дори без да има причина.

Кои са ползите за вас?

  • Предлагате вашите услуги на по-голяма и нова аудитория а именно интернета.
  • Спестявате от персонал.
  • Разходите за поддръжка са намалени до минимум.
  • Спестявате пари от наем на помещение на магазина.
  • Хора които нямат особенно много време да посетят вашия физичестки магазин могат да видят по-голямата част или всички продукти които предлагате само с натискането на няколко клика
Направи запитване