SEO Оптимизация на онлайн магазини

Най-важното нещо за един онлайн магазин е излизането му на първа страница в Google, за наличните му продукти. SEO оптимизацията е изключително важна за всеки вид сайт, но най-вече за онлайн магазините. Когато един онлайн магазин има добре оптимизирани продукти и категории, той със сигурност е готов да се конкурира с лидери в собствената си ниша.

Какво правим ние?

  • Подробен аудит на сайта ( анализ на всички фактори, който са важни за Google )
  • Техническа SEO оптимизация за онлайн магазин. Това включва правилна изработка и структура на сайта, като се изграждат правилни категории за всеки вид продукт, оптимизация на самите категории, оптимизация на кода, оптимизация на снимките в сайта, и много други важни технически фактори за един онлайн магазин.
  • On-Page оптимизация за онлайн магазин, която включва таргетиране на различни ключови думи за вашите индивидуални продукти, таргетиране на ключови думи за индивидуалните категории, като се стремим да избегнем така наречената канибализация на тези думи (избягва се тяхното повторение), schema или така наречения json-ld за вашите продукти, и много други фактори.
  • Off – Page оптимизация за онлайн магазини, с която гарантираме линкови от релевантни сайтове във вашата ниша.
  • Content Marketing (Съдържание за сайта), което ще допринася трафик към сайта. Съдържанието на един онлайн магазин е изключително важно, за да подпомогне на решението на потребителя да направи покупка. Блогът е най-важното съдържание на един онлайн магазин защото там може подробно да се пише за всеки един продукт или нова колекция.
Направи запитване