SEO оптимизация

Най-често срещаният вапрос от бизнеси е “Защо нямам запитвания или продажби във бизнес сайта ни?“

SEO оптимизацията е една от най-рядко срещаните услуги във България, понеже все още потребителите не са запознати с нейният ефект върху продажбите. При наличие на добра SEO стратегия, всеки нов бизнес е способен да измести от позиция, лидери в съответната ниша в търсачките. Всеки един сайт се нуждае от някакъв вид SEO оптимизация за да премине на челни позиции в Google. Конкуренцията в България все още е минимална, за разлика от големите западни държави, защото все още SEO оптимизацията не се използва масово както при по-напредналите държави. Точно поради този факт, в момента е изключително важно да се оптимизира един сайт, за да превземе челните места в Google за ниско конкурентни ключови думи, които имат високо търсене. Ние от Web Vision Lab следваме всички правила на Google за да доставим “seo-friendly” сайт за вашият бизнес.

Как протича процесът?

  • Изработва се подробен аудит на сайта, който влючва технически анализ на сайта, таргетиране на ключови думи, анализ на линковете от други сайтове който водят до вашия, анализ на анкор текста, анализа на конкуренцията.
  • Стартираме с техническата оптимзиация на сайта, като проверяваме лист с най-добрите SEO практики или така наречената On – Page оптимзиация.
  • Off – Page оптимизациия – която подобрява външните връзки на сайта от други сайтове, проверка на анкора, проверка на релевантноста на сайтовете кадето се намират препратките, домайн райтинг, изграждане на лист с вредни линкове който се заличават от Google (disavow).
  • Content Marketing (Съдържание чрез маркетинг) – Google многократно открито е казвал за трите най-големи фактори в оптимизацията на един сайт. Те са on-page, off-page, и съдържание на сайта, което е полезно за потребителя. Този фактор сам по себе си може да изведе един сайт на начални позиции с минимален линк булдинг. Тука влиза и фирмения блог, който е най-добрият начин за развиване на трафикът към сайта чрез релевантни статии и информация за потребителя.
  • Месечно реоптимизиране на сайта или индивидуални страници (ретаргетиране на клучови думи с по-голям обем на търсене). Ние винаги следим за най-конкурентните ключови думи който могат да ви донесат нови клиенти.
Направи запитване